Workshops

Inspiratiewandelingen 

Heerlijk samen opladen, ontspannen en lekker wegdromen met de zon op je gezichten en een briesje in je haar ♥

Data en locatie :
☼  19 augustus bos Jabeek

Wat gaan we doen?

  • We maken een flinke wandeling (daadwerkelijk wandelen +/- 1 uur)
  • Tussendoor stoppen we voor een korte meditatie, opdracht of oefening
  • Als je daar behoefte aan hebt is er de mogelijkheid tot een stukje persoonlijke coaching. Als je worstelt met een vraagstuk dan kun je een deel van de wandeling bij mij komen wandelen en dan kijken we er samen naar.
  • Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker meewandelen. Alles mag.
  • De opdrachten/kaartjes/meditaties zorgen ervoor dat je nieuwe inzichten opdoet en het wandelen helpt je met ontspannen

    Tijd: 19.00 – 21.00
    Investering: 20 ,- per avond

Wandel jij met ons mee?
Aanmelden kan via 06-43957543 of via de contact knop onderaan de website.

Meditatie – Food avond
25-09-2020

Ben jij nieuwsgierig naar meditatie en wil je hier graag meer over weten?

Wil je ervaren hoe het is om te mediteren?

In een veilig en klein groepje maak jij kennis met meditatie. Meditatie draait om het aandachtig observeren van je gedachten en ervaringen in het moment, zonder jezelf te  veroordelen. Er zijn veel verschillende manieren om te mediteren en we gaan in deze praktische workshop aan de slag met een aantal hiervan. Ook komt het onderwerp ademhaling uitgebreid aan bod en gaan we dieper in op de kracht van gedachten.

Naast meditatie wordt er tijdens deze avond ook aandacht besteed aan voeding door middel van een mini masterclass. Dichter bij de natuur komen te staan en meer in verbinding met jezelf kan op vele mooie manieren. Meditatie en voeding zijn daar twee hele krachtige van en vandaar dat we tijdens deze avond deze mooie combinatie maken.

Restaurant Groenten van Roos in Sittard
19.00 – 21.30
Investering: 35,-

Verdiepingsavonden

Als je de basisworkshop hebt gevolgd en je graag wil doorgroeien in je persoonlijke ontwikkeling, kun je je aanmelden voor de verdiepingsavonden. We behandelen verschillende thema’s zoals loslaten, balans, grenzen aangeven en meer. Je kunt aansluiten bij het thema dat je interessant vindt. Tijdens de verdiepingsavonden komt meditatie ook altijd terug.

Tijdens de verdiepingsavond van 9 juni verbinden we met elkaar, gaan we aan de slag met het thema loslaten. Ook mediteren we samen en doen we een heerlijke dansmeditatie.

Kloosterstraat 19A Elsloo
19.00 – 21.00