Massage

Echt even ontspannen

Ontspanningsmassage

Misschien herken je dit wel. Je hebt veel ballen hoog te houden en zorgt voor iedereen om je heen. Soms vergeet je jezelf. Je lichaam geeft je signalen zoals hoofdpijn of pijn aan je schouders.  Alleen er gehoor aan geven is een dingetje…

Tijd nemen voor jezelf en om te ontspannen is superbelangrijk. Je mag echt goed voor jezelf zorgen en luisteren naar je lichaam hoort hier ook bij. Tijdens een massage maak je contact met je lijf. Je ervaart een diepe rust en kunt even helemaal ontspannen.

Massage wordt vaak gezien als een luxe of iets functioneels voor sporters maar wist je dat massage veel voordelen voor je gezondheid heeft?

Massage zorgt voor:
♥ minder stress
♥ verlaging stresshormoon cortisol
♥ aanmaak van gelukshormonen
♥ rust in je hoofd
♥ diepe ontspanning
♥ stimulatie van doorbloeding
♥ ontspanning van de spieren
♥ afvoer van afvalstoffen

Preventief werken aan je gezondheid

Een ontspanningsmassage werkt zowel geestelijk als lichamelijk preventief en zorgt dat je gezond blijft. Je weerstand en immuunsysteem krijgt een boost. Vandaar dat het ook zo goed past binnen de Holistische visie. Door je te laten masseren creëer je rust in je hoofd en in je lichaam. Het is een heerlijk relaxmoment.

Ik masseer altijd vanuit mijn intuïtie en gevoel, met veel aandacht, warmte en respect voor jou. Ik ben opgeleid vanuit de traditionele westerse massagetherapie maar beheers ook de energetische massage vanuit de Chinese geneeskunde.

Elke massage is anders en ik stem altijd af op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik werk alleen met 100% natuurlijke massageolie. Je gaat weer helemaal relaxed en opgeladen naar huis.

De investering in jezelf: €45 voor 1 uur

Ik vind het belangrijk dat je rustig binnen kunt komen en na de massage nog even tijd krijgt om bij te komen. De hele sessie duurt 1 uur en 15 minuten.

Testimonials

★★★★★ – Meggy
“Mijn aller eerste energetische massage mocht ik ontvangen van Anouk. Mijn ochtend was zo’n typische hectische dag waarop je het liefst weer terugkeert naar bed. Even niet! Maar toen kwam ik in de bijna middag aan bij Anouk en mocht even alles eruit gooien. Hierdoor ontstond er ruimte voor rust. Wat had ik die hard nodig!

Tijdens deze ontzettend fijne, rustgevende en voor mij zachte behandeling mocht ik even reizen naar een andere wereld. Eentje vol met liefde, zachtheid, fijnheid, licht en rust. Ik kwam terug in deze wereld met een voldaan moe, helemaal zen & een met mezelf zijn gevoel. Overheerlijk en zit er nu na een dag nog steeds in. Dankje, Anouk.”

★★★★★ – Saskia
“Ik heb Anouk bezocht voor een massage. Door enkele gebeurtenissen hield mijn lijf spanning vast. Anouk heeft deze spanning losgemaakt waardoor de energie weer goed kan doorstromen. Het mooie aan Anouk is haar zuiverheid, ze maakt verbinding vanuit gevoel met een warme en serene houding. De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik me een stuk lichter en energieker voel. Lieve Anouk, bedankt voor deze fijne ervaring”

★★★★★ – Daisy
Afgelopen week heb ik voor het eerst de ontspanningsmassage mogen ervaren bij Anouk. Ik heb al eens eerder massages gehad, maar deze was bij uitstek de fijnste. Je voelt haar energie en rust ook doorstromen in je lichaam. Helemaal zen was ik erna!” – 

★★★★★ – Joke
“Anouk heerlijk. Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen en voel me helemaal opgeladen”

★★★★★ – Sabien
Ik gaf mezelf deze ontspanningsmassage cadeau en het heeft me echt goed gedaan. Het bracht zowel mijn lichaam als hoofd helemaal tot rust. Even helemaal niets hoeven en meegenomen worden naar volledige ontspanning. Door de massage en het gesprek daarna kreeg ik nieuwe inzichten en inspiratie. Dankjewel Anouk!

★★★★★ – Kim
“Het was al een hele tijd geleden dat ik iets voor mezelf heb gedaan. Ik was zo druk in mijn hoofd bij binnenkomst maar na een uur was ik helemaal ontspannen. Het was heerlijk Anouk, dankjewel”

★★★★★ – Estelle
“Wat ik zo prettig vond aan de massage is dat Anouk het verband zo mooi weet te leggen tussen tussen lichaam en psyche. Ze heeft ook aandacht voor wat niet tastbaar is. Anouk luistert met aandacht en stelt de ander op het gemak. Niets moet, alles mag”

Wil jij jou massage boeken? Neem contact op via onderstaande knop of via 06-43957543

Neem contact met me op

Maak kennis met holistisch coachen

Wil je weten of mijn manier van coachen bij jou past en wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met me op.

Ja, ik wil graag een gratis sessie plannen