Coaching

"Look for the answer inside your question."
- Rumi

Droom even met me mee..

Hoe zou het zijn als je bewuster in het leven staat? Je gevoeligheid werkt nu voor jou en je voelt je krachtig en sterk. Je maakt bewuste keuzes en hebt de moed om weg te lopen van situaties die niet goed voor je zijn. Je staat open voor advies maar je luistert uiteindelijk naar jezelf, je weet dat je je mag laten leiden door je intuïtie.

Je bent de baas over je eigen energie. Negativiteit van anderen raakt je veel minder, je ziet het voor wat het is. Tijd voor jezelf nemen voelt niet meer egoïstisch en je geeft je grenzen aan. Als iets niet helemaal lukt kun je dat relativeren, je weet dat je je best hebt gedaan. Je emoties durf je te tonen en je spreekt je uit. Je zorgt goed voor je lichaam en er staat genoeg tijd voor jezelf in je agenda…

Voelt dit nu nog als iets wat voor jouw niet haalbaar is? Geloof me, dat is het wel! Mijn hooggevoeligheid heeft lang als een last gevoeld en wat heb ik het vaak verwenst. Nu is het mijn superpower en zou ik niet meer anders willen zijn. Dit gun ik jou ook.

Je hebt zelf best wel al wat dingen geprobeerd…
Waarschijnlijk heb je al boeken gelezen over bewustwording maar lukt het nog niet om zaken wezenlijk te veranderen. Jammer genoeg kunnen we onszelf niet coachen. Er is iemand anders nodig die zonder oordeel vragen stelt en met aandacht luistert.

Investeren in coaching is een cadeautje aan jezelf. Het is de beslissing om niet meer alles alleen te doen maar je last te delen. Tijdens een traject ben ik de stok achter de deur, je spiegel en ik help je door de oncomfortabele stukken. En soms geef ik je een liefdevolle schop onder je kont 😉

Even praktisch…
We bekijken wat voor jou prioriteit heeft. Tijdens het coachen stel ik vragen en doen we oefeningen waardoor je snel tot de kern komt. Je krijgt inzicht in de overtuigingen die je nog belemmeren. Ik ben heel intuïtief maar ook nuchter. Ik zet mijn gevoel in en combineer dit ook met kennis en ervaring. Mijn manier van werken is oplossingsgericht en lekker praktisch zodat jij meteen stappen kunt gaan zetten.

Hoe ziet een traject eruit:

•We plannen een gratis kennismakingsgesprek
•We bekijken jouw hulpvraag. Is het een match? Dan:
•Zien we elkaar 3 maanden om de 2 weken, 5 x 1.5 uur
•Je gaat nadenken over je doelen en deze formuleren
•Je krijgt opdrachten om thuis mee te oefenen
•Je mag mij altijd appen/mailen met vragen tussendoor

Een greep uit onderwerpen waarmee je bij mij terecht kan:

  • Angsten & piekeren
  • Omgaan met hooggevoeligheid
  • Onzekerheid & zelfkritiek
  • Werk & het verminderen van werkdruk
  • Relaties
  • Verlies
  • Belemmerende overtuigingen

De gesprekken vinden plaats in mijn fijne coachruimte in Jabeek. Wandelcoaching is ook mogelijk, we bepalen dan de locatie in overleg.

Wil je kennismaken met mij en mijn manier van werken? Laten we dan samen een kop koffie drinken tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Ook al stap je erna niet in een traject, je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten over jezelf waarmee je aan de slag kan.

Neem contact op

Tijdens een sessie worden o.a. de volgende technieken ingezet:

Het G-schema

Wandelcoaching in de natuur

Focussen

Vloerankers

NLP

Ontspannings- en ademhalingsoefeningen

Body Drum Release

Je innerlijke criticus

Voeding & leefstijladvies

Veer

Maak kennis met holistisch coachen

Wil je weten of mijn manier van coachen bij jou past en wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met me op.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek