Coaching

Je gevoeligheid als superpower

Herken je dit?

 • Je bent op een verjaardagsfeest en de mensen waar je bij staat hebben het over koetjes en kalfjes. Je hebt het gevoel dat je geen aansluiting vindt en het kost je energie om je aandacht erbij te houden. Het lijkt alsof je naar een oppervlakkig toneelstuk zit te kijken. Je voelt je ineens eenzaam en je begint aan jezelf te twijfelen, ben je dan zo’n eenling?
 • Je stapt uit de auto en je buurvrouw spreekt je aan. Je vangt meteen signalen op en ziet dat ze zeer gefrustreerd is. Ze heeft een conflict gehad met je andere buren en stort het verhaal over je uit. Je laat haar uitpraten en gaat dan naar binnen, er overvalt je een enorme hoofdpijn. Je voelt je leeggezogen en nu ben je zelf gefrustreerd.
 • Je voelt dat je een besluit wil nemen en je deelt het idee met een vriendin. Ze reageert afwijzend, wijst je op alles wat mis kan gaan en komt met allerlei praktische bezwaren. Het brengt je zo aan het wankelen dat je je afvraagt óf je de keuze wel moet maken. De eeuwige strijd tussen je gevoel en je hoofd begint weer en daar ben je zo klaar mee.
 • Je zit in een werkoverleg waarin er taken verdeeld worden. Je krijgt taken toebedeeld waar je je eigenlijk niet goed bij voelt. Het is erg moeilijk voor je om ze uit te voeren, je hart ligt er niet en je weet dat je hierin gaat vastlopen. Je wil het wel aangeven aan je team maar je hebt geen feiten om je gevoel mee te onderbouwen. Dus je doet het maar gewoon.
 • Je voelt je soms net een spons. Als je bij mensen bent die zich goed voelen dan voel jij je ook goed. Is je omgeving down? Dan ben jij ook down. Je bent erg bezig met de ander en wil gewoon heel graag dat iedereen zich goed voelt…

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Je een enorm sterke verbinding voelt met jezelf waardoor je je niet meer zo eenzaam voelt op je pad.
 • Je helemaal op jezelf kunt vertrouwen en je eigen mensen om je heen kiest.
 • Jij precies weet hoe jouw energiesysteem werkt, wat je leegzuigt en waar je van oplaadt.
 • Je keuzes durft te maken op basis van je onderbuikgevoel
 • Je op je werk je intuïtie durft te volgen en weet je dat dit onderbouwing genoeg is
 • Je je hoogsensitiviteit helemaal accepteert en toelaat in je leven

Ik geloof erin dat alles wat hier beschreven staat mogelijk is voor jou en ik heb hiervoor een traject ontwikkeld:

Je gevoeligheid als superpower

Gedurende drie maanden begeleid ik jou met alle liefde in je proces. Het traject bestaat uit 5 coachsessies van 1 tot 1.5 uur die om de twee weken plaatsvinden. Tussendoor krijg je huiswerkopdrachten mee en mag je altijd je vragen stellen.

Aan het einde van dit traject:

 • Sta jij voor wie je bent. Je weet dat je intuïtie je grootste kracht is en dat je je altijd kan verbinden met je kern, waar je ook bent. Je leeft vanuit vertrouwen in jezelf en in het leven.
 • Weet jij precies wat je moet doen om jezelf te beschermen tegen negatieve emoties en energie van andere mensen. Je weet wat je moet doen om op te laden en je blijft in je kracht ongeacht wat er om je heen gebeurt. Je bent de baas over je eigen energie.
 • Durf je dappere keuzes te maken in je relaties. Je voelt precies aan welke mensen je energie geven en welke relaties je energie kosten. Je bent niet bang om hier ook de nodige actie in te ondernemen.
 • Zet je je gevoeligheid gericht in op je werk. Je durft te vertrouwen op je intuïtie op je werkplek en je durft hier open over te praten met je collega’s. Je gaat staan voor wie je bent en voegt hierdoor nog meer waarde toe aan je werk.
 • Voel je veel liefde voor jezelf en zie je je gevoeligheid als een superpower. Je maakt krachtige keuzes vanuit je intuïtie en je voelt in elke vezel dat je goed bent zoals je bent. Je hoogsensitiviteit voelt niet meer als een last maar als een kracht.
Ja dit wil ik!

De investering voor dit traject is 450,-

Testimonials

“Toen ik bij Anouk binnenkwam liep ik vast in mijn leven. Ik worstelde met negatieve overtuigingen waar ik onzeker van werd. Ook werd ik vaak overspoeld door mijn eigen gevoelens. Na de eerste sessie voelde ik meteen zoveel rust. Ik kwam toen al meer in contact met mezelf en met mijn kern. Verder begin ik steeds meer vertrouwen te krijgen in mijn intuïtie en ook in de stappen die ik wil gaan zetten om hier meer mee te gaan doen” -Suzanne

“Ik ben bij Anouk terecht gekomen omdat ik vastliep in mijn vaste gewoontes. Ik was een flapuit en rende maar door op mijn manier. Daardoor was ik snel geïrriteerd en snapte mensen om me heen niet waarom ik zo reageerde.

Anouk heeft me geleerd niet overal maar op in te gaan, om niet zomaar overal ja op te zeggen. Je hoeft niet overal meteen op te antwoorden. Je mag ook de tijd nemen. Wel leerde ik om bij alles wat ik doe te communiceren en te uiten wat ik erbij voel, ook al is dit niet altijd even leuk. Ook leerde ik om dit meteen te doen en niet te wachten totdat het moment voorbij is.

De kracht van Anouk vond ik de Informele gesprekken, al wandelend in het bos met visuele handvaten. Ja dit was voor mij die ‘ knop’ die omging. Geen wijzende vinger, niet belerend maar begripvol ook al was mijn manier van communicatie niet altijd tactvol. Bedankt!” – Mandy

Dit is iets voor mij!

Veelgestelde vragen:

Ik kan het denk ik zelf ook wel oplossen? 
Als je op mijn pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk naar iets op zoek. Vaak zien wij als mens onze eigen blinde vlekken niet. Er is iemand anders nodig die zonder oordeel vragen stelt, je spiegelt en met aandacht luistert. Ik kan je helpen om sneller de juiste stappen te zetten, omdat ik zelf deze stappen ook heb gezet. Met resultaat!

Kan ik eerst met je kennismaken om te zien of het klikt?
Ja natuurlijk! Vul het contactformulier in en dan plannen we een gratis kennismakingssessie. Deze afspraak kan fysiek of online plaatsvinden. Je maakt dan kennis met mij en mijn manier van werken. Het gesprek is geheel vrijblijvend en je gaat gegarandeerd al naar huis met inspiratie en nieuwe inzichten.

Wordt de coaching vergoed door de verzekeraar?
Ik heb de keuze gemaakt om niet samen te werken met verzekeringsmaatschappijen. Wel krijgen mensen regelmatig de coaching vergoed door hun werkgever.

Ik neem contact met je op

Tijdens een sessie worden o.a. de volgende technieken ingezet:

Ademwerk

Wandelcoaching in de natuur

Meditatie

Vloerankers

Neuro Linguïstisch Programmeren

Ontspanningsoefeningen

Body Drum Release

Je innerlijke criticus

Voeding & leefstijladvies

Veer

Maak kennis met holistisch coachen

Wil je weten of mijn manier van coachen bij jou past en wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact met me op.

Ja, ik wil graag een gratis sessie plannen